preskoči na sadržaj
Vijesti

Karijeroteka Zaklade Znanje na djelu

Najavljujemo završnicu programa Zaklade Znanje na djelu: KARIJEROTEKA- nizu online razgovora sa zanimljivim ljudima iz svijeta rada poput menadžera, arhitekta, novinara, redatelja i liječnika. Svi oni odgovaraju na pitanja poput „Koji je najzanimljiviji dio Vašeg posla?“, „Nabrojite prve tri stvari koje napravite ujutro na radom mjestu!“ te „Koji biste savjet dali sebi kao 16.godišnjaku?“.

Ovom prilikom pozivamo sve učenike vaše škole da se prijave na program, poslušaju zanimljiva predavanja, uključe se u razgovor i naprave svoj „prvi link s poslovnim svijetom“.

U posljednjem ciklusu sudjelujte u razgovoru s Olegom, Maštrukom, Petrom Abramović, Gallom Uroić i Tamarom Biljanović. Više informacije pod opširnije.

 

 


Četvrtak, 22. travnja u 17 sati

Oleg Maštruko je urednik, manager poslovnih konferencija i kolumnist u medijskoj kući Bug, te autor i fotograf, s pet objavljenih knjiga IT tematike, jednom putopisnom, dvije knjige fotografija, i sedam Facebook putopisa. Knjige fotografija Without People i Expiations dostupne su na Amazonu. Putopis Zapisi s drugog krova svijeta objavljeni su u nakladi Fokus na hit. Sedam putopisnih projekata rađenih za društvene mreže dostupno je na Facebooku.

Za Karijeroteku s Olegom Maštrukom prijavi se ovdje: https://zoom.us/webinar/register/WN_jHH8LpZZTky3Sr9LibxVUA

Četvrtak, 29. travnja u 17 sati

Petra Abramović, diplomirani psiholog zaposlena u tvrtki Robert Bosch Hrvatska. Svoj poslovni put u Bosch-u započela je početkom 2020.godine kao asistent u odjelu ljudskih resursa.

Tijekom godine uz redovne zadatke Petra je preuzela koordinaciju internih komunikacija s ciljem snažnije promocije aktivnosti vezanih uz CO2 neutralnost. Svoje slobodno vrijeme provodi u prirodi sa svoja 2 psa.   

Za Karijeroteku s Petrom Abramović prijavi se ovdje: https://zoom.us/webinar/register/WN_U-vbrB-8QZO3dcRwjIoCKQ

Četvrtak, 6. svibnja u 17 sati

Posljednja Karijeroteka u sezoni 2020/2021 rezervirana je za rudarstvo. Galla Uroić je magistrica rudarstva a ujedno i dobitnica rektorove nagrade te jedanaest medalja s međunarodnih izložbi inovacija u Hrvatskoj i svijetu. Na pitanja poput „kako se zbrinjava iskorišteno nuklearno gorivo (ING)?“, te „kako se modelira duboko geološko odlagalište nuklearnog goriva?“ odgovor će vam dati upravo naša gošća! 

Tamara Biljanović je inženjerka naftnog rudarstva koja planira transport nafte u Jadranskom naftovodu, što znači da računa i analizira naftovodni sustav, te se bavi bilanciranjem nafte. Da, nisu sve „bilance“ striktno financijske prirode! Ako vas zanima što se radi na naftnim terminalima i kako je to penjati se na gigantske tankere (ali samo dok su privezani, u mirovanju, u sigurnom okruženju omišaljske luke), prijavite se na Karijeroteku.  

Za Karijeroteku s Gallom i Tamarom prijavi se ovdje: https://zoom.us/webinar/register/WN_QT4l7JOhSBySCx4N-bkIBAPošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Administrator   datum: 21. 4. 2021.

TRAŽILICA

VIR. KNJŽNICA
 
 

TURNUSI
     

Ovaj tjedan je

  A TURNUS

(31.05.2021. - 06.06.2021.)


RED BUTTON
 
 
 
ŠKOLSKA LIJEČNICA
dr.Ana Zadro
Laginjina 16
parni-popodne
neparni-ujutro
tel.01/4843818

OGLASNA PLOČA

 

e-DNEVNIK

e-DNEVNIK UČENICI

ŠKOLA ZA ŽIVOT

MONOGRAFIJA
OTVORITE MONOGRAFIJU NAŠE ŠKOLE U PDF-u

CURRICULUM

GODIŠNJI PLAN I PR

INFORMACIJE

VREMENIK
POŠTOVANI RODITELJI, DRAGI UČENICI, VREMENIK PISANIH PROVJERA ZNANJA
ŠK. GOD. 2020./2021
.
I. POLUGODIŠTE
NALAZI SE U E-DNEVNIKU

JELOVNIK
KLIKOM NA SLIČICU OTVARATE DOKUMENT JELOVNIK (PDF)

RASPOR. ZVONJENJA
RASPORED ZVONJENJA, ŠKOLSKA GODINA 2020./2021.

KALENDAR ŠK. GOD.

ANKETA
Što mislite o e-Dnevniku?

KALENDAR
« Lipanj 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
Prikazani događaji


KORISNI LINKOVI
T R A Ž I L I C E
 
 
DNEVNI TISAK
 
 
  
Č A S O P I S I
 
 
 
ODGOJ I OBRAZOVANJE
 
 
  skolska ucilica

Pitanja i odgovori
 Naslov: FAQ

  • Naj 10 pitanja

  • Nedavna pitanja

  • Arhiva pitanja

Arhiva dokumenata
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: nema podataka

FORUM
preskoči na navigaciju